Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Nu är vi på plats igen!

onsdag, 5 augusti, 2015

08_tillbaka

Hoppas du haft en lika trevlig sommar som vi!

Nu har vi installerat oss på kontoret igen och är fulla med kraft och idéer inför höstens strapatser. Vi ser fram emot höstens kurser, föreläsningar och nya spännande samarbeten. Bland annat ska vi träffa Droppen Blodgivning längre fram i höst!

Dags för en rivstart även hos er? Nya tag vad gäller varumärket, den digitala kommunikationen eller er PR? Hör av dig till 031-708 99 25 så hjälper vi gärna till :)

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.