Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildning

Tre komigång-tips efter semestern

torsdag, 6 augusti, 2015

08_nyaideer

Vissa kommer snabbt in i rutinerna efter semestern och för andra kan det vara lite mer trögstartat. Kan vi hjälpa dig att kicka igång hösten gör vi det gärna! Här är våra tre tips:

  1. Inspirationsdag. Perfekt när ledningsgruppen eller hela teamet behöver nya tankar och idéer för att komma igång! Varför inte en heldag om ert varumärke eller hur ni på bästa vis drar nytta av digital kommunikation?
  2. Läs, inspireras och gör själv. I Kreafonbloggen finns massor att läsa om PR, sociala medier, varumärkesutveckling med mera. Och du har väl inte missat vår senaste bok, Innehållsstrategi för sociala medier med tillhörande övningsbok?
  3. Unna dig något att se fram emot. Dags att avsätta tid för den där kursen du funderat på? Nedan hittar du aktuellt kursprogram.

Kontakta oss på 031-708 99 25 eller info@kreafon.se så hjälper vi dig och dina kollegor att få en bra start efter semestern! Ha en trevlig augusti, oavsett om det blir mjukstart eller rivstart för din del :)

Bild: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.