Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Äntligen ny hemsida!

måndag, 10 augusti, 2015

08_nyhemsida

Vår nya hemsida är här, mycket välkommen och efterlängtad!

Bland annat kan du numera läsa mer om vad vi arbetar med, och hur. Många vet att vi jobbar med sociala medier och håller utbildningar inom varumärke, PR och sociala medier. För andra är vi bekanta som varumärkeskonsulter.

Men visste du att vi ofta arbetar med förändringskommunikation och att vi kan hjälpa dig att få fler affärer och bättre relationer med till exempel PR, storytelling och digital strategi?

Ju knivigare utmaningar desto roligare uppdrag, tycker vi! Det är ju det vi ägnar våra dagar åt – problemlösning med hjälp av smarta kommunikationsstrategier.

Så, välkommen in till nya hemsidan – www.kreafon.se. Vi smyglanserade den redan före sommaren och kommer att arbeta vidare med den under hösten.

Bild: kreafon.se

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.