Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Strategier, workshops, varumärken och Sverige runt

tisdag, 29 september, 2015

varumärket_komm2

varberg1

varberg2

falkoping

ledningsgrupp

jkpg

De senaste veckorna har flugit iväg! Men vi åker så klart tåg i vanlig ordning :) Här kommer några axplock av vad vi haft för oss de senaste veckorna:

Vi har haft nöjet att vara i bland annat Alingsås, Stockholm, Varberg, Linköping, Jönköping och lite mera Stockholm. Och vi har haft den äran att ta emot kursdeltagare från exempelvis Umeå och Östersund till Eskilstuna, Göteborg och Värnamo.

För ett par veckor sedan höll vi workshop i Varberg. Deltagarna var från avdelningarna sälj, marknad och kommunikation, och temat för dagen var varumärkesarbete och, inte minst, vad det betyder för varje medarbetares agerande. Många intressanta diskussioner blev det!

I Linköping träffade vi en ledningsgrupp och pratade om strategier för att utveckla ett starkt varumärke. Vad innebär det i praktiken att ett starkt varumärke börjar i ledningsgruppen och med ett medvetet ledarskap? Även denna dag bjöd på många intressanta diskussioner.

För ett tag sedan hade vi nöjet att diskutera och resonera om ungas medievanor i sociala medier tillsammans med ledningsgruppen för en gymnasieskola. För vilket är egentligen bästa sättet för den som vill marknadsföra en gymnasieskola i sociala medier? En givande workshop resulterade i ett antal rekommendationer och en handlingsplan. Intressant!

I Stockholm, på Nordic Light Hotel, höll vi vår kurs Varumärket i Kommunen. Och det är alltid lika intressant att diskutera varumärkesrelaterade frågor i kommunal verksamhet. Fascinerande att så mycket skiljer sig åt mellan olika kommuner.

I Stockholm hade vi också nöjet att vässa en marknadsavdelning i sociala medier. En intensiv dag som väckte användbara tankar inför en kommande strategi.

Vi har också hunnit med att hålla vår kurs Strategiskt Varumärkesarbete och förra veckan höll vi tvådagarsutbildningen Social Media Manager på Kreafonkontoret i Göteborg. Imponerande engagerade deltagare – och självklart tar vi det som en stor komplimang när kursdeltagare kommer ända från Norrland till Göteborg!

Kort sagt: Det har varit intensiva och händelserika veckor på Kreafon – och ni må tro att vi längtar efter våra nya medarbetare som börjar nu i höst! :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.