Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråPR & kommunikationvarumärke & strategisk kommunikation

Kreafon är en av vinnarna!

onsdag, 11 november, 2015

strategisk_kommunikationsbyra

Idag blev det klart – Kreafon blir en av Göteborgs stads byråer för strategisk PR och kommunikation! Riktigt hedersamt att bli en av de utvalda efter Göteborgs historiskt stora upphandling av kommunikationstjänster. Och lika glada är vi för våra andra nya uppdrag (ingen nämnd, ingen glömd :) som vi förhoppningsvis får tillfälle att återkomma till längre fram.

De senaste veckorna har varit fulla av spännande uppdrag och händelser. Bland annat har vi varit i Halmstad, Stockholm och Jönköping, och är snart på väg till Östersund och Linköping. Vi arbetar med att utveckla varumärken, öka publiciteten och formulerar kommunikationsstrategier på uppdrag av allt från tillväxtföretag till offentliga verksamheter. Dessutom har vi föreläst, workshoppat och utbildat i flera kommuner och företag. Tänk vad många flitiga företag och organisationer det finns överallt!

Vi är också i full färd med att planera inför Kreafons öppna utbildningar våren 2016. På schemat står varumärke, PR och sociala medier. Vill du kika i kursprogrammet redan nu så hittar du det här.

Och som vanligt har vi vårt framtidsspanar-filter på. Vad är det egentligen som händer i bloggvärlden och på Instagram? Hur håller Facebook på att utvecklas? Och hur kan man stärka sitt varumärke med hjälp av PR? Våra tankar och resonemang presenteras i en rad olika intervjuer och medier nu i höst. Vi återkommer till dem längre fram.

Och, vi har (äntligen!) fått hela TVÅ nya medarbetare i Kreafon-teamet. Det ni! Presentationer av våra nya stjärnor kommer inom kort här i bloggen.

Foto: Skärmdump, Resumé

RELATERAT INNEHÅLL


1 kommentar till “Kreafon är en av vinnarna!”

  1. Anneli Dahlqvist säger:

    Stort grattis! Jag är inte förvånad, men glad för er skull! Skönt att veta att man jobbar med de bästa!

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.