Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Folkbildarforum slår rekord igen

tisdag, 24 november, 2015

folkbildarforum2015

Förra veckan slog Folkbildarforum rekord i antalet deltagare för tredje året i rad. Vi har jobbat ihop med dem under flera år och det är väldigt kul att se hur konferensen utvecklats över tid, och att man även tar mer plats i samhällsdebatten. Bland annat har vi hjälpt till med PR, sociala medier, varumärkesarbete, tidningen #FOFO, sociala medier och en hel del fixande inför evenemanget i november.

I år pratade bland andra Troed Troedson, Behrang Miri och Stina Oscarsson kring konferensens tema, Mätas eller Mötas. Varför är samhället som besatt av att mäta, och vad får det för konsekvenser för samhället och folkbildningen? Väldigt intressanta frågor som stöttes och blöttes av lärare, ledare, chefer, forskare och andra under hela konferensen.

Nästa år handlar Folkbildarforum om Makt och Mening. Om du har vänner som är intresserade av bildning och samhällsutveckling – glöm inte att tipsa dem om Folkbildarforum!

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.