Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


marknadsföring & reklam

Musik till drönare

måndag, 30 november, 2015

spotscale

Många känner inte till att Anders här på Kreafon är en fena på musik. Nu har han gjort musik till en liten film för linköpingsföretaget Spotscale. De läser av hus med flygande drönare och bygger 3D-modeller.

Filmen visar hur de åker runt i en folkabuss, läser av hus och skriver ut 3D-modeller. Bussen finns faktiskt på riktigt, och du kan ställa upp i en tävling och kanske få dem att komma till just ditt hus!

Bild: skärmdump från lifeofspotnik.com.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.