Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningkommunikation & ledarskapsociala medier

Den moderna chefen på Twitter

onsdag, 16 december, 2015

Chef_twitter

Har din chef aldrig tid med sociala medier? Då är hen knappast ensam. Medan en hel del chefer och ledare är fenor på att använda exempelvis Twitter för att nätverka och ha koll på det absolut senaste, står många fortfarande utanför (något Lena skrev om redan 2012).

Detta är en missad möjlighet till omvärldsbevakning, engagerade debatter, nya kontaktytor och oslagbara spridningseffekter. Det är ingen slump att en så stor del politiker, journalister och verksamhetsledare är aktiva på just Twitter.

Vår nya utbildning Twitter för chefer och ledare är skräddarsydd för de som är, eller borde vara, nyfikna på Twitters möjligheter.

– Jag möter ofta chefer av olika slag – rektorer, vd:ar, personalchefer, marknadschefer – som alla är nyfikna på Twitter, men som av någon anledning inte kommer sig för att prova. Kanske finns en rädsla för att det är alltför tekniskt eller så räcker tiden inte till. Båda de problemen vill vi lösa med vår nya utbildning. Det är både roligt och nyttigt att twittra! Och inte särskilt svårt när man väl kommit igång, säger Lena Leigert som håller kursen tillsammans med Anders Carlsson.

Som en extra morot har vi nu ett boka tidigt-erbjudande på 25 procent för de som anmäler sig till kursen innan den 31 december. Så glöm nu inte att tipsa din chef och dela vidare!

Twitter för chefer och ledare, fyra tillfällen:
19 maj, 26 maj, 2 juni & 19 juni i Göteborg | Anmälan

Samma erbjudande gäller även följande utbildningar:

Twitter som arbetsredskap, en heldag:
8 april, Göteborg | Anmälan

Content marketing – innehållsstrategi för sociala medier, två heldagar:
12-13 maj, Göteborg | Anmälan

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.