Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Nytt samarbete och ny bok!

måndag, 21 december, 2015

roostegner_2

bokhylla

roostegner_1

marknadvssalj

Nu händer det mycket! Vi närmar oss vår flytt till nya kontoret och samtidigt har vi inlett nya roliga samarbeten, bland annat med bokförlaget Roos & Tegnér. Kul!

Roos & Tegnér ger bland annat ut affärslitteratur om ledarskap, marknadsföring, inom management, populärpsykologi och personlig utveckling. Framöver ska vi alltså bli ännu mer belästa inom marknadsföring, ledarskap och annat intressant!

Högaktuell just nu är boken Marknad vs Sälj som handlar om den där konflikten som åtminstone jag har stött på både en och annan gång. När säljare resonerar på ett sätt, och marknadsförare på ett annat – och att man inte alltid förstår varandra… Kanske tycker säljsidan att Marknad bara kostar pengar? Och Marknad tycker att Sälj tänker alldeles för kortsiktigt? Känns det hela bekant? :)

Personligen gillar jag att boken är skriven som en dramatiserad faktabok där man får följa försäljningschefen Kaj, marknadschefen Robin och vd:n Andrea. Och faktum är, trots alla böcker jag läst i mina dagar, att jag aldrig läst en bok som tar upp detta ämnet på ett så klockrent vis. Perfekt för den som vill få till sälj- OCH marknadsföringsarbetet ännu bättre!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.