Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Julbord med trollface och MSC Maya

lördag, 26 december, 2015

julbord_1

julbord_2

julbord_3

msc_maya_gothenburg

Så blev det jul, igen! Och visst är det märkligt. Varje år lika förutsägbar – och samtidigt lika överraskande :)

Vi har haft fullt upp med vår stundande flytt och pågående uppdrag. Samtidigt är det förstås väldigt roligt med nya uppdrag och intressanta förfrågningar! Och självklart jättekul med så stort intresse för de utbildningar vi har i vår.

Själv hade jag (Lena) tänkt rensa både skrivbord, inbox och hjärna skinande rena innan det var dags för julledighet. Jag kom i alla fall halvvägs innan det var dags att checka ut!

Och innan dess en ordentlig julavslutning, så klart. Vi åt julbord till havs. Det är ju så fint med alla ljus som speglas i vattnet – man blir påmind om hur fint Göteborg faktiskt är. Inte konstigt att Göteborg jämförs med städer som Wien, Singapore och Bryssel som julstad. Heja Göteborg!

Under tiden till havs fick vi tillfälle att diskutera stadsutveckling, digital kommunikation, blandstad, trollface och andra intressanta ämnen. Och inte nog med god mat och trevligt sällskap – vi fick också chans att säga hej till superfartyget Maya – världens största containerfartyg byggt i Sydkorea.

Sist men inte minst: Jag är obeskrivligt glad och stolt över alla mina kolleger. Det känns fantastiskt kul att ha alla med på båten, så att säga. Jag vill även passa på att rikta ett stort tack till alla våra superhjältar – våra uppdragsgivare, kursdeltagare, konferensarrangörer med flera. Ni är bäst!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.