Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Vilket händelserikt år!

torsdag, 31 december, 2015

scandinavium_mikaelmiettinen

Tack alla kunder, kursdeltagare, bloggläsare och alla andra för ett fint 2015!

Jag (Lena) är stolt över alla våra kloka och modiga uppdragsgivare som vågar prova nya vägar och på riktigt vill arbeta för ett starkare varumärke och smart digital kommunikation.

Riktigt glädjande är det också med så många nöjda kursdeltagare. Det värmer när Kreafons utbildningar jämförs med de stora utbildningsinstitutens och får högsta betyg. Det visar att vi är på topp som utbildare och föreläsare.

Och självklart är jag oerhört stolt över mina kolleger. I år har vi sannerligen gjort det omöjliga möjligt! :)

Några ljusglimtar 2015:

  • Kreafon släppte boken Innehållsstrategi för sociala medier med tillhörande övningsböcker för företag och offentliga verksamheter, och den blev varmt mottagen av både marknadschefer och kommunikatörer. Självklart hedrande att så många skolor och utbildningar väljer att använda Kreafons böcker som kurslitteratur också – det bådar gott för kommande marknadsförare och webbkommunikatörer! :)
  • Under året har vi arbetat med många spännande uppdrag. Bland annat med att stärka varumärket Got Event (bolaget bakom Ullevi, Scandinavium, Valhallabadet med flera arenor i Göteborg). Resultaten av vårt arbete kommer att synas 2016, då strategier för varumärke och kommunikation omsätts till bland annat ny grafisk form och ny webbplats. Spännande!
  • I mars gav Kreafon ut rapporten Kommunen på Facebook 2015, och i mars höll vi en uppskattad kunskapsdag på Världskulturmuseet blev en riktigt intressant dag. Härligt att se så kommunkommunikatörer från så många kommuner samlade på ett och samma ställe – vilket erfarenhetsutbyte!
  • Vi har åkt land och rike runt och föreläst, workshoppat och haft utbildningar om varumärke, PR och sociala medier. I Växjö, Alingsås, Stockholm, Varberg, Linköping, Jönköping, Östersund med flera.
  • Folkbildarforum slog publikrekord – i år också. Stort! Det är alltid lika roligt att få ett kvitto på att smart kommunikation och PR lönar sig.
  • Anders pratade kundtjänst i sociala medier i Internet World och Lena pratade PR i tidningen Driva Eget. Dessutom har vi under året fått många frågor om Instagram och hur man som företag kan använda Instagram i sin marknadsföring. Det märks att det är en kanal som ökar stort.
  • I november blev Kreafon en av vinnarna i en historiskt stor upphandling av kommunikationstjänster, tecknade ramavtal med Göteborgs Stad och är en av stadens byråer för strategisk PR och kommunikation. Vilken ära!
  • Sist men inte minst – Vi har fått två nya kollegor, välkommen Elin och Kim!

Nu ser jag och mina kollegor fram emot 2016. Från och med januari finns vi på ny adress och under 2016 firar 15 år – vi går ett spännande år till mötes! :)

Foto: Mikael Miettinen och Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.