Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyrå

Strategiskt varumärkesarbete – från teori till praktik

tisdag, 5 januari, 2016

VMkurs

Vill ni utveckla ert varumärke och din uppgift är att leda arbetet? Projekt som dessa har en tendens att växa och spreta åt alla möjliga håll, såvida inte en väl utarbetad strategi ligger till grund.

En hel del frågor dyker upp; vilka är vi? Vad ska vi säga? Hur ska vi agera? Och i vilka kanaler och sammanhang? I utbildningen Strategiskt Varumärkesarbete går vi igenom arbetsprocessen steg för steg. Vi går igenom varumärkesteori och strategitänk, dessutom får du med dig konkreta metoder att praktisera i det kommande arbetet.

Kursen vänder sig till dig som ska leda och initiera varumärkesarbetet i din verksamhet. Troligtvis är du kommunikatör eller chef med längre erfarenhet av till exempel företagsledning och verksamhetsutveckling.

Välkommen med din anmälan!

Platser kvar 21-22 januari i Göteborg

Bild: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.