Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


guider & tipssociala medier

Så anpassar du ditt facebookflöde

fredag, 8 januari, 2016

valj_vad_du_visar

Vi har många gånger skrivit om hur facebook på olika sätt kontrollerar vad du ser i ditt flöde. Exempelvis här: Nya regler och funktioner på facebook från årsskiftet, och här: Mer om facebooks förändringar, och här: Detta gillar du enligt facebook. Men nu kan du äntligen styra det själv!

Det finns många olika anledningar att följa företag på facebook. Kanske vill du veta allt eller lagom mycket, eller så vill du inte ge utrymme i ditt flöde alls.

Hur det nu än är så vill vi gärna tipsa dig om hur du kan anpassa ditt flöde efter dina egna önskemål. Du kanske är intresserad av ett företags filmklipp, men inte deras länkningar? Deras bilder, men inte deras tråkiga statusuppdateringar? Gå då in under pilen vid sidans gillaknapp och klicka i de alternativ som passar dig under Välj vad du vill visa från den här sidan.

En liknande åtgärd finns att ta för de personer du har i din vänlista, om än inte lika komplex. Gå in under Inställningar och Inställningar för nyhetsflöde och välj mellan dessa alternativ:

visa_vem_fb

Lycka till!

Bilder: Skärmdumpar, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.