Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


i göteborgkommunikation i offentlig sektorKreafon kommunikationsbyrå

Invigning av Trafik Göteborg

måndag, 18 januari, 2016

Tafik_gbg_2

I fredags invigdes verksamheten Trafik Göteborg med pompa och ståt i Nordstan. Kreafon har, genom Elin, varit projektledare inför den stora dagen och kan konstatera att det föll väl ut (mer om detta i ett senare inlägg, håll utkik!). Kul att så många stannade till och tog del av invigningens utställning och talare!

Tafik_gbg_3

I utställningen fanns förutom information om hur trafiken leds i staden, också en modell över Göteborgs framtida nybyggnationer. Där, bland befintliga byggnader, vi hittade oss själva :)

Tafik_gbg_4-01

Bilder: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.