Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikkommunikation i offentlig sektor

Ny rapport på gång!

måndag, 18 januari, 2016

VF_Anders

Förra veckan började vi samla in information till årets rapport om kommuner på Facebook. Den innehåller samma facebookstatistik som den gjort sedan 2013, men i år tar vi även med andra sociala medier. Dessutom kommer vi ha en webbenkät som förra året, fast denna gång med fler frågor.

Ett lustigt sammanträffande var att en reporter på Värmlands Folkblad ringde och frågade om kommuner på Facebook, bara några timmar efter vi satt igång. Intresset är redan stort, märker vi! :) Resultatet av intervjun kan du läsa här.

Vi återkommer med mer information, men spara datumet 22 april redan nu. Då ordnar vi nämligen en kunskapsdag i Göteborg om rapporten.

Bild: Skärmdump, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.