Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Kreafon på Google Maps

onsdag, 20 januari, 2016

kreafon_karta

Vi har som bekant flyttat hela Kreafonkontoret, och nu har vi också flyttat på Google maps! Från våra nya lokaler har vi utsikt över både läppstiftet och Skansen Lejonet och Kreafons nya adress är: Norra Ågatan 10, 416 64 Göteborg.

Än återstår en del flyttkartonger och annat flyttfix, men vi fixar och donar för fullt. Imorgon håller vi den allra första utbildningen i våra nya lokaler, Strategiskt varumärkesarbete. Det ser vi fram emot!

Bild: Google Maps

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.