Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyråvarumärke & strategisk kommunikation

Vårens första utbildning handlade om strategiskt varumärkesarbete

tisdag, 26 januari, 2016

VM_kurs2

Förra veckan var det dags för vårens första utbildning i strategiskt varumärkesarbete här på Kreafon. Två dagar fulla av intressanta diskussioner och med deltagare från Östersund, Stockholm och Göteborg.

VM_kurs1

Det blev en hel del nya insikter bland våra kursdeltagare kring hur man kan få struktur och effektivitet i sitt varumärkesarbete. Vilka delar bör ingå och varför? Hur formulerar man sitt varumärkeslöfte och sin vision? Och hur driver man det interna arbetet? Det är några av de frågor som utbildningen ger svar på .

VM_kurs3

Nästa utbildning i strategiskt varumärkesarbete kommer vara 13-14 oktober. Hela vårt kursutbud hittar du här »

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.