Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Nya idéer ger ny form

fredag, 29 januari, 2016

FOFO_kudde

Nu har vi haft årets första möte med Folkbildarforum, som vi jobbat ihop med i flera år. Årets tema har spikats, och det blir Makt och Mening. Utifrån det har vi börjat ta fram en ny form med ”struktur” som ledord. Kika gärna in på folkbildarforum.se och ta en titt.

Dessutom fick vi en inflyttningspresent av Anneli, som jobbar med Folkbildarforum. Som du ser på bilden hade hon gjort en kudde till oss, precis som hon gjorde till deltagarna på förra årets konferens. Tack igen, Anneli!

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.