Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningi göteborgKreafon kommunikationsbyrå

Ännu en lyckad Social Media Manager!

tisdag, 2 februari, 2016

some_jan2016_1-01

I slutet av förra veckan höll vi utbildningen Social Media Manager med deltagare från Strömstad, Karlskrona, Göteborg och Malmö. Som så ofta på våra kurser fanns även nu en spridning bland kursdeltagarna som manade till intressanta diskussioner och insikter. Tänk vad vi kan lära mycket av varandra, även över branschgränserna!

some_jan2016_2-01

Några av kursdeltagarna låg i startgroparna för att upprätta en sociala medier-strategi och andra var redan igång med implementeringen. Det blev två intensiva dagar som gav samtliga nya perspektiv och metoder för att arbeta vidare.

Missade du att boka plats? Ingen fara, den 23-24 maj är det dags igen! Läs mer här »

Bilder: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.