Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Hej mailprenumerant!

onsdag, 3 februari, 2016

Vi har ett gäng bloggläsare som läser Kreafonbloggen via mail. Det går ju att prenumerera på Kreafonbloggen så att du får våra bloggposter via e-post. För detta ändamål använder vi en tjänst som heter Feedburner.

Vi vet att det har varit lite svårt att läsa dessa mail, på grund av liten textstorlek. Nu i dagarna gör vi försök att ändra på detta, för att förbättra läsbarheten. Vi gör vad vi kan, utifrån Feedburners tyvärr rätt begränsade möjligheter – men håller tummarna för att det i alla fall kan bli aningen bättre! :)

Med anledning av detta vill vi be om ursäkt om ni mailprenumeranter eventuellt kommer att få mail som ser lite konstiga ut, tills dess att vi har hittat fram till rätt typsnitt, storlek och färger.

Till sist – ett stort tack för att ni prenumererar! En del av er har varit trogna läsare ända sedan starten 2008. Det är ett riktigt gott betyg! :)

Bild: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.