Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikkommunikation i offentlig sektorsociala medier

Ny enkät för kommunkommunikatörer

måndag, 8 februari, 2016

enkat

Jobbar du som kommunkommunikatör och har 10 minuter till övers? Då får du gärna besvara vår webbenkät om digitala medier. Dina svar kommer att användas till vår nya rapport Digitalt Socialt Kommunalt, som förut hette Kommunen på Facebook.

Som vanligt samlar vi in statistik om alla landets kommunövergripande facebooksidor, men nytt för i år är att vi även tittar på Instagram och Twitter. Webbenkäten finns för att ge mer underlag om det praktiska och strategiska arbetet, så vi är tacksamma om du vill besvara enkäten. Tipsa gärna kollegorna också!

Rapporten kommer att presenteras på kunskapsdagen Kommunkommunikatören som hålls på Världskulturmuseet i Göteborg 22 april.

Bild: Skärmdump, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.