Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


i göteborgKreafon kommunikationsbyrå

PR-byrå, kommunikationsbyrå, varumärkeskonsult?

måndag, 15 februari, 2016

kringla_630x420px

Vad gör vi på Kreafon egentligen? En fullt rimlig fråga som vi får med jämna mellanrum. Här kommer en kort sammanfattning:

Som kommunikationskonsulter arbetar vi med varumärkesutveckling, PR och digitala medier. Vi lyssnar alltså till både PR-byrå och kommunikationsbyrå, men även till varumärkeskonsult – och vårt signum är att vi fokuserar på strategisk kommunikation. Alltså det smarta tänket bakom våra kunders marknadsföring och kommunikation.

I våra varumärkesuppdrag arbetar vi dessutom ofta med det som kan kallas affärsutveckling, verksamhetsutveckling och organisationsutveckling. Allt hänger ju ihop – det är ju vad riktigt starka varumärken handlar om!

Och förutom våra konsulttjänster så har vi förstås våra föreläsningar och utbildningar, och med jämna mellanrum ger vi ut böcker och rapporter.

Visst gör vi en hel del! Men egentligen är det väldigt enkelt: Vi arbetar med att förbättra våra kunders marknadsföring och kommunikation –  alltid med sikte på ett starkare varumärke.

Läs gärna mer om våra tjänster här. Vad kan vi hjälpa dig med?

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.