Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikkommunikation i offentlig sektorKreafon kommunikationsbyråsociala medier

Vilket gensvar!

onsdag, 17 februari, 2016

rekord_enkat_koko16-01

Knappt två veckor har gått sedan vi lade upp vår webbenkät om kommunen i sociala medier och redan har rekordmånga bidragit! Kul med så många engagerade kommunikatörer :)

Redan nu kan vi se tydliga tendenser i svaren, och det ska bli kul att avslöja mer om detta i den kommande rapporten Digitalt, Socialt, Kommunalt. Rapporten släpps på kunskapsdagen Kommunkommunikatören 2016 den 22 april och visar resultaten från enkäten och även statistik om kommuner på Facebook, Instagram och Twitter.

På kunskapsdagen kan du lyssna på intressanta föreläsningar, träffa kommunkollegor och få tips på hur du kan utveckla er digitala kommunikation. Inte missa!

Har du inte svarat på webbenkäten än? Gör det här »

För att läsa mer om och boka plats på Kommunkommunikatören 2016, gå in här »

Vi ses den 22 april på Världskulturmuseet!

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.