Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningi göteborgkommunikation i offentlig sektorKreafon kommunikationsbyråsociala medier

Var med och utse Årets Nytänkare!

måndag, 7 mars, 2016

vkm_630x420

Kommunkommunikatören 2016 äger rum den 22 april på Världskulturmuseet i Göteborg.

I vår undersökning om kommuner i sociala medier kan vi se att vissa kommuner sticker ut alldeles särskilt i sitt arbete med digital kommunikation. Därför kommer vi att dela ut ett antal utmärkelser under kunskapsdagen Kommunkommunikatören 2016.

Vilka som får dessa kommer vi på Kreafon att utse med underlag från Sveriges största rapport om sociala medier i alla landets kommuner, Digitalt, Socialt, Kommunalt. Men! En av dem, nämligen Årets Nytänkare, behöver vi er hjälp med att utse.

Vilken kommun tycker du har gjort sig förtjänt av titeln Årets Nytänkare i sociala medier? Nominera din favorit! Oavsett om du är kommunikatör, kommuninvånare, företagare eller sociala medier-expert är vi intresserade av ditt bidrag. Och, ja, du får nominera din egen kommun eller en kommunikatör i din kommun om du vill ;)

Skicka in ditt bidrag tillsammans med en kort motivering (det räcker med en mening :) ) och, om du vill, en länk med ett exempel. Posta nomineringen i någon av Kreafons digitala kanaler senast 21 mars!

Nominera:
Via Kreafons hemsida
I direktmeddelande på vår:
Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
Eller maila till: kunskapsdag@kreafon.se

Rapporten släpps på kunskapsdagen, Kommunkommunikatören 2016, den 22 april på Världskulturmuseet i Göteborg. Programmet för dagen ligger uppe på vår hemsida och saken är klar; detta kommer bli riktigt bra :)

Sist men inte minst; ett stort tack till alla er som bidrog med svar till vår webbenkät! Det har varit ett enormt intresse, faktum är att dubbelt så många har engagerat sig i år jämfört med förra året. Svaren är en viktig del av underlaget till Digitalt, Socialt, Kommunalt och nu har vi sannerligen en stabil grund att stå på. Härligt!

Vi ses den 22 april!

Bild: Per Kårehed

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.