Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


PR & kommunikation

Nya numret av tidningen #FOFO ute nu

onsdag, 6 april, 2016

fofo3

Nu kommer årets första nummer av #FOFO, tidningen som vi är med och gör tillsammans med Folkbildarforum. Det är 32 sidor om folkbildning och samhällsutveckling på temat Makt och Mening med texter av bland andra Demokratiutredningens ordförande Olle Wästberg och kulturdebattören Stina Oscarsson.

Du kan läsa tidningen direkt online och även beställa ett kostnadsfritt tryckt exemplar. Tipsa gärna dina folkbildningsintresserade vänner!

Bild: Folkbildarforum

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.