Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


kommunikation i offentlig sektor

Fem utmärkelser för kommunkommunikation!

fredag, 22 april, 2016

pristagare_koko16

Malin Marcusson (Stockholms stad), Cecilia Hakeberg (Jönköping), Johan Fridh (Malmö stad), Linus Mattisson (Örebro kommun), Anders Löwenberg (Malung-Sälens kommun).

Idag arrangerar vi Kommunkommunikatören 2016 på Världskulturmuseet och har precis gett fem utmärkelser för digital kommunikation utöver det vanliga. Stort grattis till ett väl genomfört jobb säger vi på Kreafon!

Årets facebookraket: Örebro

För ett engagerat arbete som hittar helt rätt hos invånarna på Facebook. Under 2015 tredubblades antalet gillare, och man har högst engagemang av alla landets kommunsidor. Grattis säger vi till Örebro kommun!

Årets instagrammare: Jönköping

För att ha varit tidigt ute med ett nytt grepp på Instagram som man fortsätter att driva starkt än idag. För ett imponerande antal inlägg och följare som hjälper att bygga gemenskap och varumärke. Grattis till Jönköping med sitt Jkpg-konto som drivs av turistbyrån!

Årets twitterkommun: Stockholm

Med ett innehåll som uppenbarligen uppskattas och delas så har den här kommunen verkligen gjort Twitter till sin kanal. För överlägset mest antal följare gratulerar vi Stockholms stad!

Årets medborgarkontakt: Malung-Sälen

Detta är den första kommunen i Sverige som har fler gillare än invånare, vilket säger en hel del om närvaron på Facebook. För en kanal som lockar även många utanför kommunens gränser, grattis till Malung-Sälen!

Årets nytänkare: Johan Fridh på Malmö stad

I en kommun med hög andel unga är det viktigt att våga prova nya kanaler som ännu inte är så populära bland vuxna. För att ha vågat sig på Snapchat, och för att ha lyckats med ett strategiskt tänk, gratulerar vi Johan Fridh på Malmö stad som nominerades i mars.

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.