Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikföreläsning, kurs, utbildningi göteborgKreafon kommunikationsbyrå

Ännu en lyckad kunskapsdag!

onsdag, 27 april, 2016

KoKo16_1_630x420

KoKo16_2_630x420

KoKo16_3_630x420

KoKo16_4_630x420

KoKo16_5_630x420

KoKo16_6_630x420

I fredags höll vi vår kunskapsdag för kommunkommunikatörer på Världskulturmuseet och det med deltagarrekord! Tillsammans med närapå 50 deltagare från Malung-Sälens kommun i norr till Malmö stad i söder fick vi ägna en intensiv dag full av engagemang. Tack för detta!

Det är uppenbart att ett forum som Kommunkommunikatören är välbehövligt, dels för att få ny inspiration, men också för att utbyta erfarenheter kollegor emellan. Detta är också något som uttryckts under våra tidigare kunskapsdagar, så även i år. Att få ta del av föreläsningar i kombination med gruppdiskussioner och övningar verkar vara ett vinnande koncept som ger en efterfrågad helhet. Något vi stolta över att bidra med!

Vill du läsa om våra tidigare kunskapsdagar? Kika då in här för 2014 och här för 2015.

Vi ses :)

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.