Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


entreprenörskap, företagande, näringslivguider & tipssociala medier

Det digitala nätverkandet

onsdag, 27 april, 2016

foretagarna_630x420

I alla tider har människor nätverkat på olika sätt. Oavsett metod har målet alltid varit detsamma; att skapa nya kontakter som vi kan ha nytta av. Idag är möjligheterna för digitalt nätverkande större än någonsin, och fler skulle kunna ha stor användning för det i sitt jobb, framförallt med tanke på kanalernas ständiga tillgänglighet.

Men vilka kanaler är egentligen de rätta? Och, hur gör man för att nå fram på bästa sätt? I en intervju med Företagarna pratar Lena om just detta och ger samtidigt tips på hur du som yrkesperson ska gå tillväga.

Vill du få bättre koll på nyttan bakom olika sociala medier som till exempel Facebook, LinkedIn och Twitter? Anmäl dig till vår utbildning Social Media Manager den 23-24 maj, så får du lära dig hur du och ditt företag kan använda dem på bästa sätt!

Bild: Skärmdump, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.