Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyråsociala medier

Hållbar kommunikation i sociala medier

torsdag, 12 maj, 2016

forelasning_2

vattenstamman_2

forelasning_1

vattenstamman_3

I dagarna två har Vattenstämman gått av stapeln på Svenska Mässan i ett härligt soligt Göteborg. Jag (Lena) hade nöjet att föreläsa för ett gäng vetgiriga kommunikatörer.

Rubriken på min föreläsning var ”Hållbara budskap i sociala medier” och jag pratade kring hur man får till en fungerande kommunikation i sociala medier och digitala kanaler. Alltså en kommunikation som fyller sitt syfte och är meningsfull – för alla parter.

Särskilt i komplexa organisationer är det inte alltid självklart att det finns självklara syften, tydliga mål och effektiva arbetsrutiner. Det kan i värsta fall leda till ineffektiv kommunikation (som tar en massa tid i onödan) som inte gör det den ska och som uppfattas som ointressant av allmänheten. Inte hållbart i längden!

Jag pratade trender och tendenser utifrån Kreafons senaste rapport Digitalt, Socialt, Kommunalt 2016 och gav konkreta tips på hur man kan förbättra sin kommunikation, ofta med överraskande små medel.

En engagerad och frågvis publik gör det alltid extra roligt att föreläsa. Jag ger publiken högsta betyg! :)

Vattenstämman arrangeras varje år av Svenskt Vatten. I år var Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad medarrangör.

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.