Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråPR & kommunikationvarumärke & strategisk kommunikation

Baby to be utvecklar och digitaliserar

måndag, 16 maj, 2016

babytobe

Det är alltid lika kul att se när våra kunder växer och utvecklas!

Baby to be har funnits sedan 2011 och vänder sig till gravida och småbarnsföräldrar som vill ta del av erbjudanden och lära sig mer om föräldraskap. Från att ha varit en fysisk box som distribuerades via apotek utvecklar man nu konceptet och digitaliserar. I dagarna lanserades en beta-version av den nya sajten som successivt kommer att utvecklas.

– Jag vill fortsätta att erbjuda småbarnsföräldrar intressanta produkter och matnyttiga kunskaper, och därför ville jag utveckla och digitalisera vårt koncept, säger Mia Fant som står bakom Baby to be. Nu håller vi som bäst på att planera för intressant innehåll och värdefulla erbjudanden, och redan nu märker vi ett stort intresse från både småbarnsföräldrar och nya leverantörer. Jättekul!

Vi på Kreafon har varit en del av strategiarbetet bakom det nya konceptet. Som så ofta är det både produkt och kommunikation som digitaliseras och visst behöver man tänka till en del när man går från analogt till digitalt. Och, inte att förglömma, det ena behöver ju inte utesluta det andra. Ofta handlar det om att kombinera det bästa från två världar. Vi ser med spänning fram emot att följa och vara en del av utvecklingen framåt!

Är du gravid, redan förälder eller jobbar med produkter som är intressanta för småbarnsföräldrar? Glöm inte att kika in hos Baby to be!

Baby to be når 40% av alla gravida per år och har idag ett medlemsregister på 200.000 småbarnsföräldrar.

Behöver du hjälp i ert strategiarbete? Hör av dig till oss på 031-708 99 25!

Bild: Skärmdump Baby to be

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.