Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


i göteborgKreafon kommunikationsbyrå

Det sjuder i Göteborg!

fredag, 20 maj, 2016

GothiaTowers2015

I veckan som gått har det varit full fart i Göteborg!

Det har varit Handelskammarveckan 2016 och det är GöteborgsVarvet Expo på Svenska Mässan. Häromdagen var det ConnectVäst-dagen och i dagarna blev det klart att RISE* etablerar huvudkontor i Göteborg. Goda nyheter för Göteborgs näringsliv!

På Kreafon har vi förberett vårens sista kurs, Social Media Manager. Dessutom planerar vi för fullt inför höstens kurser om varumärke och content marketing.

Vi ser med spänd förväntan fram emot vår nya kurs Implementera varumärke, en tvådagarskurs för den som vill lära sig att implementera och aktivera sitt varumärke – och få ett varumärke som gör nytta på riktigt.

Själv har jag (Lena) fått många nya insikter om mentorskap, i PR-arbetet kring boken Det innovativa mentorskapet. Tänk vilka stora utvecklingsmöjligheter det finns för företag och organisationer som vill dra nytta av mentorskap! Kan verkligen rekommendera boken om du vill bli eller vill ha en mentor. Eller för företag och organisationer som vill använda mentorskap för ledarskapsutveckling, företagsutveckling och verksamhetsutveckling.

Sist men inte minst ett tips för dig som vill upptäcka nya sidor av Göteborg – bloggen Veckans 5 är en guldgruva!  Vad sägs till exempel om 5 trevliga lunchställen med sol? :)

Bild: Gothia Towers
*RISE, Research Institutes of Sweden, är en grupp forskningsinstitut som samverkar med akademi, näringsliv och samhälle.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.