Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningi göteborgsociala medier

Social Media Manager – att jobba smart i digitala kanaler

onsdag, 25 maj, 2016

SoMe_hjalte-01

Så har vårens sista utbildning i form av Social Media Manager gått av stapeln på Kreafonkontoret i Göteborg. Det är alltid lika spännande att få ta del av deltagarnas tankar och erfarenheter kring digital kommunikation oavsett om de arbetar i privat eller offentlig sektor.

Våra tips är att börja med att se till att syften och mål är tydliga – varför ska vi arbeta i sociala medier och digitala kanaler? Och vad vill vi uppnå med vår digitala närvaro?

Vill du också lära dig mer om sociala medier, innehållsstrategi och content marketing? Då rekommenderar vi följande utbildningar under hösten 2016:

15-16 september: Content marketing i offentlig sektor

6-7 oktober resp. 1-2 december: Content marketing – innehållsstrategi för sociala medier

20-21 oktober: Social Media Manager

Tänk på att boka din plats före midsommar, så får du 2 000 kr i rabatt!

Sist men inte minst, glöm inte att höra av dig till oss när ni behöver experthjälp kring digital marknadsföring och smarta kommunikationsstrategier!

Vi ses :)

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


2 kommentarer till “Social Media Manager – att jobba smart i digitala kanaler”

  1. Anna säger:

    Hej,
    Det är nämligen så att jag driver företaget bloggmingel som är ett mingelnätverk för professionella bloggare och företagare som vill samarbeta. Vi har haft två mingel i Malmö detta året och nu ska vi ha ett tredje mingel den 30 maj på Scandic Rubinen i Göteborg mellan 17.30 – 20.30. Jag vill gärna bjuda in dig och det är dessutom helt gratis, man hämtar ut sin biljett på http://bloggmingel.se för att boka en plats. MVH Anna

  2. Kreafon säger:

    Hej Anna,
    Tack för inbjudan! Lite tajt med tiden men det kanske kan gå :) /Lena

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.