Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikguider & tipssociala medier

Lena i Trender & Nytta

fredag, 10 juni, 2016

intervju_telia_630x420

För en tid sedan intervjuades Lena för Telias nyhetsbrev Trender & Nytta om försäljning genom sociala medier. En aktuell amerikansk Gallupundersökning har nämligen visat att 6 av 10 inte tycker sociala medier påverkar deras köpbeslut. Lena är dock skeptisk till resultatet:

”Det är svårt att veta hur man ska tolka resultat från den här typen av undersökningar. Är konsumenterna verkligen medvetna vad de blir påverkade av? Resultatet hade nog blivit ett helt annat om man ställt motsvarande fråga till företag.”

Hon pratade också om att marknadsförare måste vara medvetna om att det idag är konsumenterna som väljer företaget snarare än tvärtom. En väsentlig kunskap, framförallt när det kommer till arbetet med content marketing i digitala kanaler, såväl för privat som offentlig sektor.

I intervjun får du också tips om hur du kan öka försäljningen med hjälp av sociala medier och en lista på tre vanliga misstag. Läs den i sin helhet här »

Visst går det att sälja i sociala medier, om det görs på rätt sätt!

Bild: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.