Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningguider & tips

Kommunikatören – den som fixar allt

torsdag, 25 augusti, 2016

toolbox_630x420_2_toolbox_630x420

Du har säkert hört det förr: ”men du som är kommunikatör, skulle inte du bara kunna fixa det här lite snabbt?”. Det här kan handla om allt från att skapa traditionella trycksaker till att programmera en ny app eller att administrera det färska Snapchatkontot på ett nytänkande sätt. Som kommunikatör eller marknadsförare förväntas du kunna allt, och dessutom vara ständigt uppdaterad om ”det senaste”. Det är inte alls konstigt om man känner sig otillräcklig.

Vi vet hur det känns och just därför finns våra kurser. Vi lär dig planera effektivt och strategiskt så att du kan ägna mer tid åt det som faktiskt ger resultat. Våra kurser hjälper dig också att hålla dig uppdaterad. Kunskap idag är ju en färskvara!

Behöver du mer kött på benen om vilka digitala kanaler ni bör använda? Då rekommenderar vi kursen Social Media Manager. Är det istället innehållet, planeringen och ansvarsfördelningen som känns rörig och oöversiktlig? Kolla in våra contentkurser: Content marketing – innehållsstrategi för sociala medier och Content marketing i offentlig sektor. Står ni inför ett omfattande varumärkesarbete där du förväntas leda och initiera? Kolla in kurserna Strategiskt varumärkesarbete och Implementera varumärke.

Vi ses!

Bild: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.