Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafonboken

Nytryck, igen!

fredag, 9 september, 2016

mokis_nytryck

Boken Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier (Lena Leigert) tog slut i våras, och många hörde av sig. Verkligen roligt att höra att boken används som kurslitteratur på så många olika utbildningar, på allt från studieförbund till folkhögskolor och högskolor!

Och, nu kan vi lugna ivriga och smått oroliga lärare, studenter och alla andra läsare – nu finns boken återigen på lager.

I förmiddags fick vi de rykande färska böckerna, och både Adlibris, Bokus och Kreafonbutiken har laddat sina lager inför terminen.

Vi ber att få önska en riktigt trevlig läsning! :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.