Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Matnyttig dag om storytelling och sociala medier

måndag, 24 oktober, 2016

forelasning_instagram_1

forelasning_instagram_3

forelasning_instagram_2

forelasning_instagram_4

forelasning_instagram_6

Vilken härlig dag!

På mysiga Café Flora i Ljungskile hade Turistrådet Västsverige och Lokalproducerat i Väst bjudit in caféägare till en dag med föreläsningar om sociala medier, kommunikation och storytelling. Fin miljö, glatt gäng och god mat!

Jag (Lena) hade nöjet att föreläsa om Instagram, vilket är en fröjd i sammanhang som dessa. Det finns ju oändligt många möjligheter för caféer och restauranger på Instagram!

Jag fick också tillfälle att lyssna på matbloggare Karin Högberg (Trattoria), som vann Stora Matbloggpriset 2015. Mycket intressant att ta del av en bloggares tankar. Hon delade med sig av sina tips kring matbilder och att fotografera, och under eftermiddagens workshop fick deltagarna träna på att fota med mobilen. Med rätt ljus och motiv kan det bli överraskande bra :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.