Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Socialt, digitalt – och roligt!

måndag, 24 oktober, 2016

socialmediamanager

socialmedia_3

Vilken är den bästa kanalen för oss? Ska vi välja Instagram eller Facebook, eller båda? Hur använder man Linkedin på bästa sätt? Hur gör man lagliga tävlingar på Facebook och Instagram? Ska vi använda Snapchat? Får man publicera människor på bild hur som helst?

Det var några av frågorna som fick svar på vår tvådagarskurs Social Media Manager häromdagen!

Vi visade hur man kan använda sociala medier för att stärka sitt varumärke, inspirera till köp, skaffa nya kontakter och sälja mera. Och vi gick igenom de vanligaste sociala medierna – Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, YouTube och bloggar. Lite Snapchat och Pinterest hanns också med, liksom intressanta resonemang om smileys och emojis :)

Alltid lika kul att räta ut både ett och annat frågetecken. Och en eloge till alla engagerade kursdeltagare!

”Jag skulle vilja ha en dag till, jag vill lära mig ännu mer!” var det någon som sa. Kan man få ett bättre betyg? :)

Läs mer: Social Media Manager är en kurs för dig som är marknadsförare, kommunikatör eller egenföretagare och arbetar med företagets/organisationens sociala medier. Mer om utbildningen hittar du här »

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.