Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Fyra tips för en bra start på året

tisdag, 3 januari, 2017

businessasunusual

God fortsättning!

Nu är vi back in business, fulla av energi och redo för spännande uppdrag, nyfikna kursdeltagare och givande workshops.

Hur ser era affärsmål ut för 2017? Vi hjälper er att addera digitala strategier och smart marknadsföring så att ni når dit ni vill. Business as unusual, så att säga. Nya utmaningar löser man ju inte på det gamla invanda sättet…

Skräddarsydd utbildning på plats hos er
Varför inte börja det nya året med en skräddarsydd företagsutbildning på plats hos er? Vi håller också särskilda föreläsningar och workshops för ledningsgrupper som vill bli mer digitala och få koll på affärsnyttan och sociala medier.

Kundservice och kundtjänst i sociala medier
Det är riktigt roligt att se att allt fler företag och organisationer inser sociala mediers potential för kundservice och kundtjänst. För några veckor sedan gav vi ut nya guiden ”Kommentarer i sociala medier – så bemöter du gnällspikar, troll och alla underbara kunder”. Första upplagan tog slut på bara några dagar! Som tur är fick vi en ny laddning från tryckeriet nu i morse, så nu är vi redo för ännu fler beställningar :)

Företagsnyheter på Instagram
Vill du börja året med inspiration och nya kunskaper för egen del? Då kan vi rekommendera nya kursen Bilder & Likes som bland annat ger dig full koll på Instagram och gör dig bättre på att fotografera med mobilen. Dessutom presenterar vi en hel del intressanta nyheter för företag som vill dra nytta av Instagram i sin marknadsföring. Några platser finns kvar till kursen i januari, läs mer här»

Starkare varumärke och mera digitalt, så klart!
Här kan du läsa mer om våra tjänster:

 

God fortsättning på det nya året!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.