Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Går det verkligen att sälja via sociala medier?

tisdag, 10 januari, 2017

saljkurs_socialamedier_630

Ja, självklart går det att sälja i sociala medier!

“Sälja” kan betyda allt från att leta och hitta nya kunder och skapa nya kontakter till att affärsnätverka, boka möten och landa i nya affärer. Allt kan du göra i sociala medier som t.ex Linkedin, Twitter, Facebook och Instagram.

Tillhör du dem som ska (borde) sälja i ditt jobb, men inte riktigt känner dig bekväm med det? Lugn, ingen fara.

Tillhör du dem som är ytterst skeptisk till allt nonsens i sociala medier? Fint, då vågar vi lova dig både en och annan aha-upplevelse!

Kanske är du egenföretagare, småföretagare, konsult på ett större bolag eller specialist på ett kunskapsföretag. Kanske är du VD, säljchef eller säljare, som funderar över om du skulle kunna dra nytta av sociala medier i ditt jobb.

Det finns massor av möjligheter för dig i sociala medier! På samma sätt som du använder telefonen kan du använda sociala medier för att knyta kontakter, boka möten och göra affärer. Ibland kan sociala medier rent av vara mer givande än telefonen…

På vår kurs Konsten att bli köpt i sociala medier får du:

  • Hjälp att träna bort eventuell säljskräck
  • Tips och goda råd som gör dig trygg att använda sociala medier i ditt arbete
  • Vägledning i hur du kan använda sociala medier som Linkedin, Twitter, Facebook och Instagram för att knyta kontakter och få nya kunder
  • Nya kunskaper om säljarbete online och hur du för dig på sociala medier
  • Goda exempel på hur sociala medier kan komplettera ditt nuvarande sälj- och kontaktarbete

Kort sagt, vi lär dig dra nytta av sociala medier i ditt arbete, och gör säljarbetet både roligare och enklare!

Läs mer och anmäl dig här! »

 

Foto: Kreafon

Läs mer: Vad är social selling? Social selling är ett begrepp för att använda sociala medier för att hitta, skapa och utveckla kundrelationer. Kort sagt: “Traditionellt” säljarbete, men i digitala kanaler.  Läs mer om social selling på Wikipedia.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.