Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Smarta knep för ett bättre instagrammande

lördag, 21 januari, 2017

bilderolikes4

I torsdags hade vi premiär för kursen Bilder & Likes – och vilka dagar vi har haft :)

Jag (Lena) är grymt imponerad av alla kursdeltagare! På torsdagen mötte jag en ganska tystlåten och försynt grupp. I fredags eftermiddag sa jag ”på återseende” till en grupp med bubblande kreativitet, massor av idéer och klart stärkt självförtroende. Fascinerande förvandling, på bara två dagar!

I kursen Bilder & Likes förenar vi alla väsentligheter som marknadsförare och kommunikatörer behöver veta om bilder, mobilfotografering och sociala medier. Allt från att tänka ”stärka vårt varumärke” till att dra nytta av bilder i sociala medier, och faktiskt kunna ta de fotografierna man vill – med ”bara” sin mobilkamera. Här hittar du kommande kurstillfällen.

Stort tack till alla flitiga kursdeltagare för två fantastiska dagar. Jättekul att se alla era fina bilder!

Ett urval av vad vi gjorde under kursen:

bilderolikes2
Variationer på selfies (och ja, undertecknad var med på ett hörn också ;)

bilderolikes1
Vi tränade på ljus, skugga, färger och diagonaler. Och vilka appar som är bra för bildredigering i mobilen.

bilderolikes3
Ljus, skugga, motiv och färger för att skapa känsla i en bild.

Foto: Kursdeltagarna på kursen Bilder & Likes. Alla foton är tagna med mobilkamera.

RELATERAT INNEHÅLL


2 kommentarer till “Smarta knep för ett bättre instagrammande”

  1. anonym säger:

    Hej! Jag blev inspirerad att höra att man kan bli bättre på att lära sig bilder. Kan ni göra kursen internt också så att fler får lära sig – alla ska bidra internt hos oss, men allvarligt talat så är flera bilder så dåliga att vi på kommunikationsavdelningen inte vill lägga ut dom…
    E-A

  2. Kreafon säger:

    Självklart kan vi hålla kursen internt! Och alla kan lära sig att ta bättre bilder :) Hör av dig till oss på 031-708 99 25 eller till mig på lena@kreafon.se, så löser vi det! //Lena

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.