Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Ny gästföreläsare

måndag, 23 januari, 2017

adelasterfoodtextures

Nu är det klart! Vi har det stora nöjet att presentera instagrammaren bakom kontot @adelasterfoodtextures som gästföreläsare.

Hur får man 53.000 följare på Instagram och vilka är knepen för att få ut ännu mer nytta av sitt instagrammande? Det och mycket annat får vi höra mer om på Social Media Manager #2* i mars.

* Obs! Denna kurs har fått ett nytt namn. Förra året hette kursen Content marketing – innehållsstrategi i sociala medier. Eftersom kursen är en fortsättning på vår grundkurs i sociala medier, Social Media Manager #1, har vi bytt namn på kursen – men innehållet är det samma. Välkommen! Foto: Skärmdump från @adelasterfoodtextures

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.