Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Hej igen upptäckarglädje!

onsdag, 5 april, 2017

utsikter

Jag gillar att åka tåg och tänka. Att ha tid att reflektera och göra sånt som man inte annars tar sig tid till.

Det är nästan exakt nio år sedan jag skrev den första raden i den här bloggen. För min del har det hänt enormt mycket under dessa år, både på och utanför jobbet.

Jag har blivit mamma! Vi fick tre barn på fem år, så det har varit (och är) fullt upp. Barnen får en tillbaka till nuet, om man nu skulle vara någon annanstans. Det är bra. Och jag gifte mig med min superhjälte. Det är också bra.

Jag har jobbat med massor av spännande uppdrag och följt utvecklingen inom sociala medier och digital kommunikation. Jag har skrivit fem böcker, föreläst och börjat arbeta som styrelseledamot. Fantastiskt roligt och utvecklande!

Jag har upplevt svåra sjukdomar och dödsfall i familjen och jag har tampats med sjukvårds-/omsorgsapparaten och byråkrati. Mamma blev förlamad. Och jag förlorade min pappa, och också företagspartner, väldigt hastigt. Det året förberedde pappa och jag årsbokslutet på sjukhuset. Han var envis in i det sista. Vi hann klart.

Jag har jobbat mycket. Ibland för att jag har varit tvungen. Ibland som en flykt från vardagen. Det har funnits mindre bra dagar. Och, så klart, bra dagar och ljusglimtar. Inte minst alla föreläsningar och människor – tack alla ni därute! :)

Någonstans tappade jag stinget. Energin, drivet och idéerna – mina kännetecken – försvann, även om det kanske inte har märkts så mycket utåt sett.

De senaste nio åren har varit sjukt händelserika och grymt lärorika. Periodvis har det varit smått kaotiskt på Kreafon på grund av mitt brokiga privatliv. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, milt uttryckt. Men man kan lära sig något av allt som händer, inte minst om sig själv.

Det krävdes några tuffa beslut och relativt stora förändringar på sina håll, men nu äntligen har jag hittat tillbaka till drivet och upptäckarglädjen igen, vilket jag är otroligt glad och tacksam över.

Jag har hittat tillbaka till samma känsla som jag hade den där dagen för nio år sedan, när jag skrev den första raden i den här bloggen. Nu ser jag fram emot att uträtta storverk tillsammans med mina kollegor och har många idéer jag vill prova framöver. Precis som det ska vara! :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.