Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


sociala medier

Almedalen på Twitter 2017

fredag, 19 maj, 2017

almedalen

Kreafonbloggens äldsta bloggpost om Almedalen är daterad 2009. Då var Twitter i sin linda, vilket också märks på vår bloggpost.

Idag, 8 år senare, ser allt lite annorlunda ut. Twitter har för många – journalister, PR-folk, politiker, företag, myndigheter m.fl – blivit ett självklart inslag för PR, nyhetsspridning och opinionsbildning.

Av alla sociala medier är Twitter den kanal som har flest aktiva journalister, politiker och opinionsbildare. Och under Almedalsveckan blommar svenska Twitter upp.

Almedalsveckan är veckan då det händer! Eller ja, Almedalsveckan är veckan då det i alla fall pratas om allt som borde hända ;) Och det pratas både på och utanför sociala medier, och i synnerhet på Twitter.

Här är förresten två Almedalen-relaterade konton som kan vara nyttigt och kul att hålla koll på:

  • Almedalsguiden 2017
    ”Leverantör av Almedalsveckans officiella program sedan 2013, med programkatalog samt app för iPhone och Android! Ett tips, använd #Almedalen
    Twitterkontot verkar drivas av leverantören Peek-A-Boo och har funnits sedan november 2012.
  • Typiskt Almedalen
    ”Memes för oss som försöker överleva #Almedalen.”
    Oklart vem/vilka som står bakom kontot. Kontot har funnits sedan mars 2017.

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.