Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildning

Kurser hösten 2017

fredag, 19 maj, 2017

kursprogram

Nu är höstens kursprogram här – fullspäckat med kurser och utbildningar för dig som arbetar med kommunikation, marknadsföring och HR. Glöm inte att boka din kursplats före midsommar så får du extra bra pris. Vi ses till hösten! :)

Varumärke, digitalt och sociala medier – öppna kurser hösten 2017

Vill du att vi håller kurs på plats hos er? Självklart ordnar vi det! Slå en signal på 031-708 99 25 eller kontakta oss här.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.