Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningPR & kommunikationsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Kurser sociala medier, varumärke och digital marknadsföring – hösten 2017

torsdag, 1 juni, 2017

kurser_host2017

Voilà! Här är höstens kurser om sociala medier, varumärke och digital marknadsföring och kommunikation.

Klicka på rubrikerna nedan och läs mer. Är du osäker på vilken kurs som passar dig? Tveka inte att kontakta oss på Kreafon för vägledning.

Öppna kurser – sociala medier, varumärke och digital marknadsföring – Hösten 2017

Kurs på plats hos er? Ja visst!
Självklart kan vi hålla kurs på plats hos er, oavsett var ni befinner er i Sverige. Vi har varit i allt från Höör, Malmö och Jönköping till Linköping, Stockholm, Umeå och Åland.

Lika självklart är er marknadsavdelning, ledningsgrupp, styrelse eller hela företaget välkomna till oss i Göteborg (förutsatt att ni är färre än 25 ;) .

Vi har många års erfarenhet av kurser, utbildningar och workshops inom varumärkesutveckling, digital marknadsföring/kommunikation och sociala medier. Inspireras av vårt öppna kursprogram eller kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för just er, 031-708 99 25.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.