Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


guider & tipssociala medier

Skicka meddelande på Twitter

tisdag, 15 augusti, 2017

twitter_dm

Tack för alla era intressanta frågor om sociala medier! Tyvärr hinner vi inte svara på alla, men här kommer svar på en fråga om Twitter som många verkar undra över:

”Är det omöjligt att skicka meddelande till en person som inte följer mig på Twitter?”

Svar:
Ett meddelande eller direktmeddelande (DM) på Twitter är ett meddelande som enbart syns för den som skickar meddelandet och den som tar emot det.

  • Så här var det förr: Bara möjligt att skicka DM till personer som följer dig.
  • Så här är det nu: Möjligt att skicka DM till personer som följer dig eller som har tillåtit vem som helst att skicka DM till dem.

Alltså:

  • Vill du skicka ett DM till någon behöver du alltså be personen att följa dig, hoppas på att personen tillåter DM från vem som helst eller be att personen ändrar sina inställningar.
  • Vill du att vem som helst ska kunna skicka DM till dig? Gå in under inställningar och ”Integritet och säkerhet”. Bocka för ”motta direktmeddelanden från vem som helst”.

Lycka till med ditt twittrande! :)

Foto: Skärmdump Twitter

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.