Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningkommunikation & ledarskapvarumärke & strategisk kommunikation

“Tack för en bra workshop och föreläsning!”

onsdag, 18 oktober, 2017

nojdkund

Vissa mail värmer lite extra. Å vad roligt det är med nöjda kunder!

”Stort tack för en informativ och trevlig eftermiddag. Jag har skickat materialet vidare till alla i gruppen. Jättebra med verktygen tyckte vi alla, vi har fastnat för KRAM lite extra. (…) Tack igen för en bra workshop och föreläsning!”

När vi skräddarsyr föreläsningar, workshops och utbildningar är det extra hedrande med nöjda deltagare. Det blir ett kvitto på att vi har uppfattat vad kunden vill ha och vad som behövs (inte nödvändigtvis samma sak) – och lyckats balansera föreläsning, övningar och diskussioner på ett bra vis.

Kul!

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.