Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

”Bra utbildning! Peppad! Lärde mig mycket!”

torsdag, 16 november, 2017

utbildning_1

utbildning_2

utbildning_3

utbildning_4

Vi har sagt det förut – det finns inget bättre än nöjda deltagare!

De senaste veckorna har vi varit i Sörmland, Bohuslän, Dalarna och Småland. Vi har träffat kommunikatörer, ledningsgrupper, marknadsavdelningar, politiker, kundtjänstkommunikatörer, företagare och styrelsemedlemmar. Allt från varumärke och sociala medier till kommunikationsstrategier och att fota med mobilen har stått på schemat. En salig blandning alltså! :)

Ofta är det inte samma sak att prata varumärkesutveckling med en kommunikationsavdelning som för en ledningsgrupp eller en styrelse. Deltagarna är intresserade av olika saker, beroende på bakgrund, situation och yrkesroll. Detsamma gäller digital kommunikation, sociala medier och marknadsföring – företagare resonerar utifrån sin vardag, kommunikatörer i en offentlig verksamhet har en annan. Det är en konst att komponera rätt utbildning eller workshop!

Nöjda deltagare beror dels på att vi gör ett bra jobb (förstås), men det beror också på att vi levererar rätt föreläsning, workshop eller utbildning. För att göra det är vi beroende av vår beställare, alltså personen som bokat in föreläsningen, workshopen eller utbildningen – och inför en utbildning gör vi en miniintervju med denna person, för att försäkra oss om att allt blir rätt.

Här är en enkel checklista för dig som bokar in föreläsningar, workshops och utbildningar:

  • Vad är syftet? Ska deltagarna inspireras eller lära sig nya saker, eller båda?
  • Nuläget? Vad funkar bra och mindre bra? Var står deltagarna idag, vilka kunskaper behövs och varför?
  • Utmaningar? Vilka utmaningar står ni inför, vilka problem vill ni hitta/få lösningar på?

Utifrån resonemang kring dessa frågor kan vi föreslå en lösning som passar er, oavsett om det gäller varumärke eller digital kommunikation och sociala medier.

Och en sak är säker – vi har ett otroligt varierande jobb och det är hur kul som helst :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.