Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


guider & tipssociala medier

Skumma tomtar i sociala medier?

tisdag, 5 december, 2017

skummatomtar_630

Har ni problem med skumma tomtar i sociala medier? Då har vi guiden ni behöver! Här får du tips om hur du bemöter negativa kommentarer och troll (men glöm inte att ta hand om de nöjda kunderna också!). Köp ditt ex i Kreafonbutiken.

Extrapris till jultomten före 15/12: Maila butik@kreafon.se för mängdrabatt vid köp av 5 eller fler böcker.

PS. Vi har inget emot skumtomtar, tvärtom! :) Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.