Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


digital kommunikation & digital marknadsföringkommunikation & ledarskapsociala medier

Sociala medier för chefer – boktips och smakprov

fredag, 5 januari, 2018

somechefer_630x420

Digitalisering, digitalt ledarskap, digital marknadsföring, sociala medier, digital kommunikation… Det är inte konstigt om man som chef och ledare drabbas av ”digital handlingsförlamning”! För var ska man egentligen börja?

I mars kommer vår nya guide Sociala medier för chefer och ledare! Boken komprimerar det allra viktigaste om kommunikation i sociala medier, både för företaget/organisationen, men också i yrkesrollen som chef och ledare.

Åttio nyttiga sidor med lättbegripliga råd kring strategier för sociala medier, arbetsledning, resursplanering, klokare beslut och att kunna utvärdera företagets närvaro i sociala medier. Beställ idag och få den rykande färsk från tryckeriet i mars!

Vill du ha ett digitalt smakprov av boken redan nu – helt kostnadsfritt? Maila “Smakprov” till info@kreafon.se!*

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.